een vrouw met armen wijd

Training

Training voor herstel van langdurige klachten

Je zou zo graag alles weer kunnen

Je had zo’n vrij en vol leven, maar tegenwoordig heb je veel minder energie. Je zou wensen dat je weer alles kan, maar weet niet waar te beginnen. Elke keer vraag je je af of je wel of niet naar die afspraak kan. Of je weer een terugval zal krijgen. Misschien voel je je beperkt in het zorgen voor je gezin, wil je weer kunnen sporten en werken.

Hoe zou het voor jou zijn als je alles weer kon? Wat is dat ene ding dat je zo mist en zo graag weer zou kunnen?

Je hoeft niet te leren leven met je klachten.

Wij kennen je struggles maar al te goed. Oprichter van OhLijf Aurinke zat meer dan 2 jaar thuis op de bank als een hoopje ellende. Zo vermoeid dat ze niet meer kon werken, en zelfs 10 minuten wandelen te veel was. Pas toen ze in aanraking kwam met de mind-body-visie kwam haar herstel op gang. En nu runt ze OhLijf en werkt ze aan een mooie toekomst!

Blij koppel op een grasveld

Gun jezelf je herstel

Voor jou is dit ook mogelijk. Wij hebben de OhLijf-methode ontwikkeld, gebaseerd op de nieuwste onderzoeken in de mind-body-visie.

We weten dat je graag klaarstaat voor anderen, maar nu is het tijd om voor jezelf te kiezen. Gun jezelf weer een leven vol energie en mogelijkheden.

In de training nemen we je stap voor stap mee richting een vrij en licht leven. We beginnen heel rustig met reserves opbouwen, zodat je weer meer aankan.

Meld je aan via de button:

Ik herstel lekker wel!

Wat ga je leren in dit traject?

Wij hebben de training gemaakt die wij graag gehad hadden willen hebben. We zijn in zoveel valkuilen gestapt, hebben samen een lijstje van 100 klachten waar we ervaring mee hebben. Of het nu gaat over ‘nee’ zeggen tegen je schoonmoeder of je hoofdpijn durven omarmen.

De training is opgebouwd uit 12 sessies. We behandelen daarbij 4 hoofdthema’s.

1. Reserves opbouwen en lief zijn voor jezelf

Je leven is te vol, of je hoofd is te vol, of je doet te veel voor anderen en te weinig voor jezelf. We gaan ruimte creëren om te kunnen herstellen. Heel rustig, want we weten dat je weinig tijd of energie hebt.

2. Negatieve gedachten en angsten

Van “Als ik vanavond maar geen hoofdpijn krijg” tot ”Ik voel me schuldig dat mijn partner zoveel voor mij moet doen”. Er komen zoveel lastige gedachten kijken bij het ervaren van die heftige symptomen. We geven heel praktische oefeningen hoe je deze negatieve spiraal doorbreekt zodat alles weer lichter gaat voelen.

3. Emoties voelen in plaats van analyseren

Of wegdrukken of negeren of afzwakken. Stilstaan bij je emoties blijkt heel belangrijk om je zenuwstelsel tot rust te brengen. En weet je? Het voelt nog lekker ook, en dat ga jij ook leren.

4. De kers op de taart: jouw 2.0 versie

Wat wil je nu echt? Wat maakt jou gelukkig en wat doe je eigenlijk omdat anderen het van je verwachten? We halen die diepe verlangens naar boven zodat je niet alleen klachtenvrij door het leven gaat maar ook kiest voor wat jou gelukkig maakt. Het één helpt bij het ander!

Schrijf je nu in en betaal 3 termijnen van €297

Ik ga ervoor!

Wat onze training zo fijn maakt

Toegang tot Club OhLijf

De leukste community die er is, waar je ervaringen kunt delen en vragen aan elkaar kunt stellen. Hier kun je 24/7 kracht uit putten. De community is toegankelijk via de app of website van de training.

Ik herstel lekker wel!

Voor wie is deze mind-body-training?

Deze training is voor jou als je je herkent in de volgende dingen:

Voor wie is deze training niet?

We gaan 1 juli van start. Schrijf je in via de knop

Ik durf het aan!

We kunnen niet wachten om je te mogen begeleiden, zodat je leert wat wij hebben geleerd om te herstellen. Je bent van harte welkom bij OhLijf!