een vrouw met armen wijd

Disclaimer

OhLijf & co heeft als doel te informeren en tools aan te reiken om mensen in staat te stellen zelfstandig te herstellen van Mind-Body-Syndroom. De eigenaren van OhLijf zijn ervaringsdeskundigen, geen medisch professionals. Het is aan te raden voor u begint met de aanwijzingen en programma’s van OhLijf altijd eerst een arts te raadplegen aangaande uw klachten.

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. OhLijf & co is echter niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden op deze website of websites waarnaar wordt verwezen. OhLijf & co en/of haar eigenaren kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig verlies of claim die het gevolg is van het gebruik of misbruik van de informatie en suggesties op deze website.

Resultaten verkregen door het gebruik van de informatie en tools op OhLijf & co kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder maar niet beperkt tot individuele reactie en consistentie van gebruik. OhLijf & co biedt geen garantie op specifieke resultaten

Door gebruik te maken van deze website, stemt u ermee in gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden en het privacybeleid van OhLijf & co.

Copyright ©

Alle teksten, afbeeldingen en video’s op deze website zijn eigendom van OhLijf & co en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd of verspreid.

Ontdek de echte oorzaak van je klachten

Doe de test!