een vrouw met armen wijd

Over ons

De drijvende krachten achter OhLijf

Wij zijn Robin en Aurinke

Wij zijn Robin & Aurinke en we hebben heel wat doorstaan om af te komen van chronische pijn, vermoeidheid en onbegrepen klachten. En raad eens? Het is ons gelukt! Die ervaring heeft ons heel erg gemotiveerd om anderen te helpen in hun zoektocht naar herstel, en zo is OhLijf ontstaan.

Ons doel? Jou een stevige basis bieden voor een blijvend herstel. Wij leveren duidelijke (online) trainingen, zodat je op je eigen tempo kunt herstellen, wanneer het jou uitkomt. Luchtig en met een glimlach, brengen we de stof praktisch en behapbaar - want laten we eerlijk zijn, het is vaak al zwaar genoeg…

Robin en Aurinke happy in speeltuin

Robin Boelsums

Robin, een ondernemende wervelwind, weet precies wat ze wil. Ze heeft gewerkt als HBO-docent, zette een blog op over duurzaamheid en heeft zelfs een korte internationale carrière gehad. Bijna 20 jaar kampte ze met vrijwel dagelijkse hoofdpijn, rugpijn, RSI en andere onbegrepen klachten. Jarenlang probeerde ze van alles om er vanaf te komen. Er bleek één specifieke benadering die het kwartje deed vallen. Toen is ze van 6 dagen per week mét pijn, in slechts maanden gegaan naar nooit meer chronische pijn.

Aurinke Stokx-Vos

Aurinke, een positieve krachtpatser die voorheen als constructeur werkte, staat bekend om haar doorzettingsvermogen en kritische blik. Altijd in voor een dansje en gezelligheid, totdat Corona haar verraste. Ze kon ineens niet meer werken, zat hele dagen op de bank en voelde zich een hoopje ellende. Na een intense ziekteperiode van ruim 2,5 jaar kwam het leven langzaam weer op gang. Eindelijk geen onzekere toekomst meer, maar een nieuwe start, Aurinke 2.0.

Beiden aan dezelfde Technische Universiteit gestudeerd, kwamen we elkaar toevallig weer tegen. We deelden onze verwondering over de kracht van onze hersenen en ons lijf. Tegelijkertijd wilden we -zoals in de studie geleerd- alles met betrouwbare bronnen onderbouwen, dus die deelden we volop. Dat zo’n eenvoudige methode zoveel verandering in gang kan zetten, vonden we haast niet te geloven. De andere focus en het trainen van de hersenen hebben ons de ruimte gegeven voor herstel.

“Het voelt alsof we de heilige graal in handen hebben.”

Dit willen we delen met iedereen die het nodig heeft. Met OhLijf bieden we wat we zelf oh zo graag hadden gehad in onze zoektocht. Iemand die precies vertelt welke stappen nodig zijn en hoe je die praktisch in je (nu zo andere) leven integreert. Lees hier meer over de OhLijf-Methode.

Momenteel werken wij aan een online cursus, waarmee we de OhLijf-Methode toegankelijk maken voor iedereen. Samen leggen we een stevige basis, zodat je (weer) kan genieten van een gezond en veerkrachtig leven, met blijvende transformatie als resultaat. Onze ervaring in een training voor mensen met chronische vermoeidheid en post-Covid, in samenwerking met fysiotherapeut Fys’Optima, heeft ons heldere inzichten gegeven. Dit heeft niet alleen een duidelijk beeld geschetst van hoe we mensen met weinig energie laagdrempelig kunnen ondersteunen, maar heeft ook onze overtuiging versterkt dat herstel mogelijk is met de juiste methode.

Ontdek de echte oorzaak van je klachten

Doe de test!